top of page

Stress & Burn-out: BioCheck

IMG-20200909-WA0014.jpg

De ideale methode voor vermoeidheids- en burn-out klachten. Wanneer je niet voldoende kan herstellen in rust,
put je je energievoorraden uit. Met burn-out of (chronische) vermoeidheid als gevolg. Dit herstelproces kunnen wij meten en helpen herstellen. 3 zaken staan centraal: ademhaling, beweging en monitoring.

 

 

LEER DE JUISTE ADEMHALING

We leren weer te ademen zoals dat oorspronkelijk is bedoeld en we als baby van nature deden. Dit ter verbetering van jouw herstelvermogen in rust en daarmee jouw belastbaarheid. Daarnaast is een fysisch juiste ademhaling belangrijk om de zuurtegraad van het lichaam op peil te houden, zodat je o.a. minder kwetsbaar bent voor ontstekingen, bacteriën, schimmels en virussen.

TRAINEN BINNEN JE BELASTBAARHEID

Conditietraining met de app aan de hand van ons Chronisch Vermoeidheids Programma (CVP) gebaseerd op jouw dagelijks gemeten niveau van belastbaarheid, ondersteund met extra zuurstof.

INZICHT IN JE DAGELIJKSE BELASTBAARHEID

Iedere ochtend na het ontwaken, maar voor het opstaan, doe je een ZeroCheck-meting van 6 minuten met de app, terwijl je de ademoefening doet. Hiermee wordt dagelijks inzicht verkregen in jouw stressniveau en mate van herstel door middel van realtimemonitoring van jouw hartslag, ademhaling en de hartslagvariabiliteit (HRV). Hiermee leer je luisteren naar je lichaam.

logo-poweredbybiocheck-wit.png

Meer weten over onze andere sterktes?

THWC logo
bottom of page