Vitaliteitsscan & Well-being

proxyclick-visitor-management-system-g_O
heart.png

THWC heeft de beste vitaliteitsscan op de markt. In amper 15 minuten kunnen we een volledige vitaliteitsscan doen van elke werknemer.

Onze metingen zijn zeer volledig (hartslag, stressmeting, bloeddruk, ademhaling, kracht, lenigheid, reflexen, lengte, gewicht, cholesterol, enz…) en zijn volledig cloud-based. Vijf minuten na een test krijgt uw werknemer al een volledige brochure in de mailbox met alle resultaten en daaraan gekoppeld advies. Die brochure kan volledig gebrand worden op maat van uw onderneming. Vergelijk het gerust met de test die de deelnemers van het televisieprogramma “Het Huis” doorlopen, maar dan met gerichter advies dan een “biologische leeftijd”.Ons well-being beleid delen we altijd op in drie pijlers: een fysieke, een mentale en een sociale pijler.

 

Op fysiek vlak bieden we – naast het ondersteunen en uitbaten van een bedrijfsfitness – ook groepslessen aan voor uw werknemers. Dat kan gaan van danslessen, tot yoga of pilates, tot krachtoefeningen. Zo stimuleert u als werknemer fysieke activiteiten en roept u een halt toe aan een sedentaire levensstijl. We bieden ook inzichten en workshops aan over gezonde voeding, want dat heeft een belangrijke impact op het energiepeil van uw werknemers.

 

Op mentaal vlak creëren we een bewustzijn rond stress en burn-out. We zijn exclusief verdeler in België van Biocheck, een programma ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Rotterdam, dat uw werknemers toelaat om op maat van hun belastbaarheid terug te keren na afwezigheid. Of dat hen toelaat om hun energie tijdens stressvolle periodes op peil te houden.

 

Op sociaal vlak organiseren we sportieve en deugddoende teambuildings waarbij collegialiteit en “feel good” centraal staan.

Meer weten over onze andere sterktes?

THWC logo